VÉLEMÉNYEK RÓLAM ÉS AZ ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÁSAIMRÓL

Szia István!
Még egyszer szeretnénk megköszönni a szombati bulit! És nem csak a jó zenéket, de a hozzáállásodat, kedvességedet is!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Bár vannak pillanatok amik kiestek, amire emlékszünk az szuper volt!  Örülünk, hogy Téged választottunk!  Remélem azért Te is buliztál egy jót a pult a másik oldalán! Minden jót és szépet kívánunk Neked!
Réka & Attila

   

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük, hogy feledhetetlen hangulatot teremtettél az esküvőnkön. Nagyon korrekt, kedves hozzáállásod, teljesen nyugodttá tett minket az előkészületek során! Kívánom, hogy még sok párnak legyen módod olyan örömöt szerezni mint nekünk.
Üdv: Mónika

   

Kedves István,
Nagyon szépen köszönjük a csodálatos napot, amit szereztél nekünk és vendégeinknek. Mindenki szerint az egyik legjobb partyt csináltad, amin csak részt vettek, és szűk családi körű bulinkat, csodálatos élménnyé varázsoltad mindenkinek! Nagyon jól éreztük magunkat veled! Még egyszer köszönjük.
Zsuzsa és István

   

Kedves István!
"Az éjjel soha nem érhet véget..."
Köszönjük a hajnalig tartó bulit! Nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégek is! Az esküvői évfordulónkon is téged hívunk!
Melinda és Laci

   

Kedves István!
Köszönjük szépen a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkre varázsoltál - vendégek bevallása szerint ilyen jó zenével esküvőn még nem találkoztak :) - és a sok segítséget az előkészületekben :)
Enikő és Laci

   

Kedves István!
Nagyon emlékezetessé tetted az esküvőnket, fergeteges hangulatot csináltál. Profi volt a kivitelezés és a technika! Mindig tudtad mire van szüksége a vendégeknek. Szívből ajánlunk másoknak is! :):):):):):):):):) Köszönjük szépen
István és Timi

   

Kedves István!
Köszönjük szépen, hogy zeneileg széppé tetted ezt a "nagy" napot. Minden remek volt, nagyon jól éreztük magunkat. A fényvarázs különösen tetszett nekünk, nagyon jó hangulatot teremtett, s szebbé tette a sátort. Reméljük te is jól érezted magad, minden jót kívánunk!
Petra és Tomi :)

   

István!
Ezer Köszönet az estéért, jó volt a zene, tetszett, hogy figyelembe vetted a kéréseinket, és nem kellett szólni semmiért! Boldog szülinapot! Eni
Köszönjük a változatos zenét! Örültem, hogy figyeltél az igényekre és a sok beékelt blokkra
Boldog szülinapot!
Csabi

   

Kedves István!
Köszönjük a szuper zenét. Igazán jó hangulatot csináltál ma este. Felejthetetlen lagzink volt, és ebben nagy részed volt! Köszönünk mindent és további sok sikert kívánunk a munkádban!
Kati és András

   

Kedves István!
Köszönjük, hogy a mi nagynapunkon "húztad" a talp alá valót nekünk és a vendégeinknek. További szép és sikeres napokat kívánunk neked!
Mónika és Balázs

   

Kedves István!
Felejthetetlen élmény marad számunkra az esküvői buli melyben nagyon nagy része volt  a hangulathoz nélkülözhetetlen zene. Külön köszönjük, hogy a Zorbát és Nagila Havat is lejátszottad. És legfőképpen köszönjük a nyitótáncunkhoz nyújtott segítségedet.
Kató és Gábor

   

Kedves István,
Nagyon köszönjük a sok segítséget, és ötleteket. Nagyon jó bulit csináltál, nagyon élveztük :) További sok sikert és bátor szívvel ajánllak mindenkinek.
Zoli és Orsi

   

Kedves István!
Köszönjük a fergeteges bulit, és a minőségi szolgáltatást, nagyban hozzájárultál a "nagy nap" Tökéletességéhez! Így volt jó minden!!! Szerintem ez elég nagy dicséret! Köszönjük!
Dóri és Zoli :)

   

Köszönjük nektek, hogy hozzájárultatok a mai nap "kerekségéhez"! Köszönjük a remek és  feledhetetlen hangulatot! Köszönjük a rugalmasságot! Hasonlóan felszabadult estéket kívánunk nektek!
Ági és Tamás

   

Köszönjük!
A buli fergeteges volt, mindenki jól érezte magát. Az esküvői buli tökéletes volt. Úgy alakult minden ahogy szerettem volna. Köszi!!!
Attila és Nikolett

   

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megtiszteltél a jelenléteddel, és jól keverted a számokat. Igaz, hogy meg kellett találni a közös nevezőt, de végül is a mulatós nyert!
Köszönjük szépen!
Lili és Peti

   

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük ez a szép estét, örök emlék lesz! Másnak is mindenképpen ajánlani fogunk!
Puszi Dóri és Peti

   

Kedves István!
Köszönjük a türelmet, a flexibilitást, nagyon jól sikerült az este, mindenki szuperül érezte magát! :-)
Zsófi + Fitz

   

Kedves István,
Köszönjük a jó hangulatot, a vidám zenéket és, hogy ilyen barátságosan és lelkesen álltál hozzánk :)
Edina és Miki

   

Kedves István!
Nagyon köszönjük a vidám bulit! Nagyon jót táncoltunk mi is, és a vendégek is! Köszönjük a rugalmasságot, és hogy annyi számot kérhettünk! Legjobb buli!!!
Kati és Joe

   

Nagyon szépen köszönjük az esküvőnkön lévő szórakoztató zenét. Három nemzetiség volt jelen és mindenki jól érezte magát. Csak így tovább
Ildikó

   

Kedves István!
Köszönjük a csodálatos estét, ami nagyrészt a te érdemed.
Üdv Krisztián & Ildikó

   

Nem volt egyszerű, de a buli NAGYON jó volt, és ajánlanám én is másnak, ahogy nekem is ajánlották. Köszönjük!
Zsuzsa & Ash

   

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a nagyszerű kiszolgálást
Laura és Zsolt

   

Feledhetetlen retro est az esküvőnk emlékére. Köszönjük szépen, szuper volt minden.
04:40
Ani és Péter

   

Kedves István!
Szuper volt a buli az esküvőnkön, nagyon szépen köszönünk mindent!!!
Orsi és Tomi

   

Kedves István!
Nos, röviden és egyszerűen: KÖSZÖNJÜK ;-) Hálásak vagyunk neked és párodnak !
Minden úgy volt nagyszerű, ahogy csináltátok. Üdvözlettel: Tímea és László

Kedves István!
Mikor megismertünk már tudtuk, hogy minden rendben lesz! Hogy miért? Mert láttuk, hogy milyen rendes ember vagy, aki komolyan veszi a munkáját! Nekünk ez biztosíték volt! Nem csalódtunk, sőt :D :D! Mindent nagyon köszönünk!!! További sok sikert kívánunk neked :)
Peti és Livi

   

Kedves István!
Az esküvőnk nem is lehetett volna jobb, a zene nélkül azt hiszem nem lett volna ilyen jó a buli. Feledhetetlen volt az esküvőnk és köszönjük, hogy a fantasztikus zenével ehhez hozzájárultál. A legjobb szívvel ajánlunk majd barátainknak, rokonainknak, hogy hasonló élményben  lehessen részük bármilyen hasonló rendezvény kapcsán!
Puszi: Noé és Levi

   

Tisztelt Művész úr!
Kedves István!
Köszönjük szépen, hogy ilyen fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnk alkalmából. Lenyűgözőek voltak a fények, csodálatos volt minden :) ! Kérlek engedd meg, hogy írásban is kifejezzük együttműködő segítségedet!
Köszönettel, Sanci és Gabi

   

Kedves István!
Nagyon köszönjük a HIPER-SZUPER reggelig tartó bulit, és a segítőkész hozzáállásodat a szervezés ideje alatt. Olyan bulit csináltál nekünk, amilyennek lennie kell a NAGY NAPON!
Köszi!!!!!
Christine és Gábor

   

Kedves István,
Leköteleztél bennünket a szakértelmeddel, megbízhatóságoddal, pontosságoddal és barátságoddal. Örök emlék maradsz és marad a buli, amit kaptunk TŐLED!
Külön köszönet az autóért és a fuvarért! Bármiben állhatunk rendelkezésedre, tudod a számunk!
Edina és Sanyi

   

Kedves István!
Nagyon köszönünk, szuper bulit kerekítettél, olyan vendégek is táncra perdültek akikről nem is gondoltuk volna. Ennél nagyobb partyt elképzelni sem tudtunk volna. Kívánjuk, hogy még sok ifjú pár első házas estéjét varázsolt ilyen csodálatossá! Sok szeretettel:
Brigi és Balázs

   

Kedves István,
Nagyon köszönöm, köszönjük a szuper zenéket, a jó hangulatot és az óriási bulit! Jó volt veled dolgozni, mindig elértünk, meg tudtuk beszélni a dolgokat, megértetted mit szeretnénk, és csodás estét varázsoltál nekünk! Köszönjük! ÍGY TOVÁBB! :)
Kriszta és Zoli

   

Kedves DJ!
Szenzációsan éreztük magunkat, nagyon jól vitted a bulit és örülünk, hogy te is jól érezted magad és ízlett a torta :) Tartsd meg a minőségi munkát és szerezz még sok sok ifjú párnak ilyen szép estét, mint amilyet nekünk szereztél. Baráti üdvözlettel és köszönettel:
Dia és Miki

   

Kedves István!
Nagyon szépen köszönjük a fergeteges bulit! Mi nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégek is külön kiemelték, hogy nagyon jó hangulatot varázsoltál! Mindenkinek ajánlani fogunk!
Köszönjük szépen!
Anna és András

   

Szia István!
Köszönjük, részese voltál életünk legszebb napjának, és zenéddel emelted az este hangulatát!
Köszi korrektséged, nyitottságod felénk! Minden jót!
Üdvözlettel: Simon és Zita

   

Köszönjük, István!
Nagyon jó zenét kevertél. Köszönjük a pozitív, türelmes hozzáállásodat.
Nagyon jót táncoltunk. Sokáig emlékezünk rá!
Pali és Bea

   

Kedves István,
Fergeteges hangulatot varázsoltál nekünk, a násznép is nagyon élvezte. Köszönjük szépen! Kívánom, hogy maradj mindig ilyen vidám, nyitott és segítőkész, a hangulat 100%-os lett!
Köszönjük!
Andy és Laci

   

Szia István!
Nagyon köszönjük a közreműködést az esküvőn! Egy életre szóló emlékkel gazdagodtunk általad is. Reméljük sok ifjú párnak okozol még hasonló jó élményt a zenéddel, mint nekünk.
Let's do it!
Márti és Zoli

   

Kedves István!
Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napját felejthetetlenné tetted számunkra. Nagyon jó kis retro számokat játszottál amire a vendégsereg teljes egésze ropta. Köszönjük neked!
Rita és Gábor

   

Kedves István!
Nagyon köszönjük neked, hogy életünk egyik legszebb napján általad rophattuk!
Sok sikert, csak így tovább!
Adrienn és Vajk

   

Nagyon-nagyon köszönjük, maximálisan elégedettek vagyunk. Nem tudjuk szavakba önteni, amit Pisti nyújtott nekünk. Még egyszer köszönjük.
Panka és Dani

   

Kedves István
Nagyon köszönjük, fergeteges volt a buli!!! Csak ajánlani tudom!!!
Üdv: Ottó & Ildikó
Ui. Sok ilyet még!!!

   

Kedves István!
Nem azt kaptuk amit kértünk, hanem egy sokkal jobb bulit. Köszönjük neked :) Klassz voltál!
Adrienn és András

   

Köszönjük szépen a bulit! Nagyon jól éreztük magunkat! Minden kívánságunk teljesült! Egy tökéletes este volt! Sok puszi,
Netti és András!

   

Istenkirály volt a zene, nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó lesz a buli! Köszi szépen!
Falco forever! Keep on partying...
Zsuzsanna

   

Dear Istvan, Thanks for the awesome set. You made our wedding come to life.
Kathryn & Adam

   

István egy csodálatos bulit varázsolt számunkra.
Nagyon, nagyon jól érezte magát az egész násznép!!!
Eszter & Shadi

   

Nagyon hálásak vagyunk a toleranciáért és a sok türelemért. Mélységes tiszteletünk csak a tiéd.
Pali és Enikő

   

István!
Remek éjszaka! Felejthetetlen éjszakát kovácsoltál. Köszönjük szépen!
Botond & Monica

   

Köszönjük az estét, minden kívánságunk teljesült, jól éreztük magunkat.
Szonja és Gyula

   

Már régen voltunk ilyen esküvőn, ahol a fiúkat is ennyire be lehetett vonzani a táncparkettre. Arról nem is beszélve, hogy még azok véleményét is megváltoztattad pozitív irányba, akik az esküvő előtt kétkedve fogadták az esküvői dj témát. Szóval minden elismerésem: Bella

   

Köszönöm szépen!
Büszke vagyok arra, hogy ilyen visszajelzéseket kapok.

A jövőben is azon dolgozom, hogy még sok kedves párnak lehessen hasonló élményekben része!

 
 

AZ ALÁBBI HELYSZÍNEKEN MÁR DOLGOZTAM MINT ESKÜVŐI DJ

 
NORMAKERT VENDÉGLŐ
   
SZÉCHENYI KERTVENDÉGLŐ
   
UDVARHÁZ ÉTTEREM
   
SPOON HAJÓ BUDAPEST
   
ÚJ TÜNDÉRKERT VENDÉGLŐ
   
ROZMARING KERTVENDÉGLŐ
   
PETNEHÁZY CLUB HOTEL
   
CORINTHIA HOTEL BUDAPEST
   
HEMINGWAY ÉTTEREM
   
RUBIN HOTEL BUDAPEST
   
HALÁSZBÁSTYA ÉTTEREM
   
BUDAPEST HILTON
   
CITADELLA LOVAGTEREM
   
HOTEL RÓMAI BUDAPEST
   
CSÓNAKHÁZ MULATÓ
   
ZENETÖRTÉNETI MÚZEUM
   
TORDASI CSÁRDA
   
VITORLÁS ÉTTEREM
   
NAGYVILLÁM ÉTTEREM VISEGRÁD
   
HULLÁM VENDÉGLŐ BUDAPEST
   
THERMAL HOTEL JÁSZAPÁTI
   
RENESZÁNSZ ÉTTEREM VISEGRÁD
   
GIZELLA HOTEL VESZPRÉM
   
OLIVA ÉTTEREM BUDAPEST
   
VERBA TANYA NYÍREGYHÁZA
   
SIRÁLY ÉTTEREM VISEGRÁD
   
BAGOLY FOGADÓ GYÖMRŐ
JARDINETTE ÉTTEREM
   
DUNAGARDEN ÉTTEREM
   
COLUMBUS HAJÓ BUDAPEST
   
HOTEL STÁCIÓ VECSÉS
   
BUDAI GESZTENYÉS ÉTTEREM
   
MANNA ÉTTEREM BUDAPEST
   
RAMADA HOTEL BUDAPEST
   
EXPERIDANCE HÁZ
   
GUNDEL ÉTTEREM BUDAPEST
   
BÚSULÓ JUHÁSZ ÉTTEREM
   
MARRIOTT HOTEL BUDAPEST
   
TRÓFEA ÉTTEREM BUDAPEST
   
VAJDAHUNYAD VÁRA
   
FŰVÉSZKERT BUDAPEST
   
VOGUE HAJÓ BUDAPEST
   
GOMBÁS ÉTTEREM BUDAPEST
   
HOTEL PANORÁMA TIHANY
   
PALOTA HOTEL LILLAFÜRED
   
BALATON HOTEL SIÓFOK
   
BODROGI KÚRIA INÁRCS
   
ILKA CSÁRDA GÖD
   
SKANZEN SZENTENDRE
   
NAGY LEVIN ÉTTEREM BUDAPEST
   
MÓKUS CSÁRDA PÓSTELEK
   
GALOPP MAJOR GYÁL
   
XO BISZTRÓ BUDAPEST
   
GARDEN CAFE & LOUNGE
Kása István (Esküvői és Rendezvény DJ) +36209874039 (c) Minden jog fenntartva!